Γερμανια Πλημμύρες / Γερμανία: Κατάρρευση 6 σπιτιών στην Ρηνανία - Παλατινάτο ... : Για τουλάχιστον έξι νεκρούς κάνει λόγο ο τελευταίος απολογισμός από τις πλημμύρες στη γερμανία ενώ δεκάδες είναι οι αγνοούμενοι.

Γερμανια Πλημμύρες / Γερμανία: Κατάρρευση 6 σπιτιών στην Ρηνανία - Παλατινάτο ... : Για τουλάχιστον έξι νεκρούς κάνει λόγο ο τελευταίος απολογισμός από τις πλημμύρες στη γερμανία ενώ δεκάδες είναι οι αγνοούμενοι.. Για τουλάχιστον έξι νεκρούς κάνει λόγο ο τελευταίος απολογισμός από τις πλημμύρες στη γερμανία ενώ δεκάδες είναι οι αγνοούμενοι. Λίγο νωρίτερα όταν είχαν ανακοινωθεί επισήμως 33 νεκροί, οι αγνοούμενοι υπολογίζονταν σε 70. Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες ελλήνων για τις φονικές πλημμύρες στη γερμανία 9:13 μμ, παρασκευή 16 ιουλ 2021 9:13 μμ, παρασκευή 16 ιουλ 2021 Τουλάχιστον 103 οι νεκροί και 1.300 αγνοούμενοι από τις πλημμύρες του φονικού φαινομένου της «ψυχρής λίμνης». Καταρρακτώδεις βροχές και καταιγίδες, έπληξαν σήμερα τα ξημερώματα περιοχές στην κεντρική γερμανία, προκαλώντας πλημμύρες και προβλήματα στις μετακινήσεις.

Τουλάχιστον 103 είναι οι νεκροί από τις σφοδρές βροχοπτώσεις και τις πλημμύρες στην γερμανία, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό, ενώ στους 118 ανήλθαν οι θάνατοι σε ολόκληρη την ευρώπη. Τουλάχιστον 2 νεκροί από τις πλημμύρες στο βέλγιο. Τουλάχιστον 103 οι νεκροί και 1.300 αγνοούμενοι από τις πλημμύρες του φονικού φαινομένου της «ψυχρής λίμνης». Ο απολογισμός από τις καταστροφικές πλημμύρες στην ευρώπη ξεπέρασε σήμερα τους 120 νεκρούς, οι περισσότεροι εκ των οποίων στη γερμανία, όπου εξακολουθούν να αγνοούνται εκατοντάδες άνθρωποι. Ο φόβος μας είναι ότι ο αριθμός των νεκρών θα.

Γερμανία: Φονικές πλημμύρες - Τουλάχιστον 11 νεκροί και 70 ...
Γερμανία: Φονικές πλημμύρες - Τουλάχιστον 11 νεκροί και 70 ... from images32.inewsgr.com
Πόλεις ολόκληρες βυθίζονται στο νερό. Στους 81 ανέρχεται, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό, ο αριθμός των θυμάτων από τις πλημμύρες στη δυτική γερμανία, ενώ περίπου 1.300 άνθρωποι εξακολουθούν να αγνοούνται. Τραγωδία δίχως τέλος με 133 νεκρούς. Στους 93 ανέρχεται, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό, ο αριθμός των θυμάτων από τις πλημμύρες στη δυτική γερμανία, ενώ περίπου 1.300 άνθρωποι εξακολουθούν να αγνοούνται. Καταρρακτώδεις βροχές και καταιγίδες, έπληξαν σήμερα τα ξημερώματα περιοχές στην κεντρική γερμανία, προκαλώντας πλημμύρες και προβλήματα στις μετακινήσεις. Τουλάχιστον 42 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τις σφοδρές βροχοπτώσεις και τις πλημμύρες που έπληξαν τη δυτική γερμανία, σύμφωνα με νέο απολογισμό που ανακοινώθηκε από την αστυνομία και τις υπηρεσίες διάσωσης. Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες ελλήνων για τις φονικές πλημμύρες στη γερμανία 9:13 μμ, παρασκευή 16 ιουλ 2021 9:13 μμ, παρασκευή 16 ιουλ 2021 Ανεβαίνει ο αριθμός των νεκρών από τις πλημμύρες στο βέλγιο.

Καταρρακτώδεις βροχές και καταιγίδες, έπληξαν σήμερα τα ξημερώματα περιοχές στην κεντρική γερμανία, προκαλώντας πλημμύρες και προβλήματα στις μετακινήσεις.

Λίγο νωρίτερα όταν είχαν ανακοινωθεί επισήμως 33 νεκροί, οι αγνοούμενοι υπολογίζονταν σε 70. Ανεβαίνει ο αριθμός των νεκρών από τις πλημμύρες στο βέλγιο. Στους 93 ανέρχεται, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό, ο αριθμός των θυμάτων από τις πλημμύρες στη δυτική γερμανία, ενώ περίπου 1.300 άνθρωποι εξακολουθούν να αγνοούνται. Για τουλάχιστον έξι νεκρούς κάνει λόγο ο τελευταίος απολογισμός από τις πλημμύρες στη γερμανία ενώ δεκάδες είναι οι αγνοούμενοι. Πέμπτη, 15 ιουλίου 2021 08:47. Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες ελλήνων για τις φονικές πλημμύρες στη γερμανία 9:13 μμ, παρασκευή 16 ιουλ 2021 9:13 μμ, παρασκευή 16 ιουλ 2021 103 νεκροί και τουλάχιστον 1.300 αγνοούμενοι (vid) Ο φόβος μας είναι ότι ο αριθμός των νεκρών θα. Ο απολογισμός από τις καταστροφικές πλημμύρες στην ευρώπη ξεπέρασε σήμερα τους 120 νεκρούς, οι περισσότεροι εκ των οποίων στη γερμανία, όπου εξακολουθούν να αγνοούνται εκατοντάδες άνθρωποι. Τουλάχιστον 45 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τις σφοδρές βροχοπτώσεις και τις πλημμύρες που έπληξαν τη δυτική γερμανία, σύμφωνα με νέο απολογισμό που ανακοινώθηκε από την αστυνομία και τις υπηρεσίες διάσωσης. Σε ποιες περιοχές θα «χτυπήσει» 40άρια την πέμπτη 15/7 Ο απολογισμός από τις καταστροφικές πλημμύρες στην ευρώπη ξεπέρασε σήμερα τους 120 νεκρούς, οι περισσότεροι εκ των οποίων στη γερμανία, όπου εξακολουθούν να αγνοούνται εκατοντάδες άνθρωποι. Τουλάχιστον 2 νεκροί από τις πλημμύρες στο βέλγιο.

Τουλάχιστον 103 οι νεκροί και 1.300 αγνοούμενοι από τις πλημμύρες του. Τουλάχιστον 103 είναι οι νεκροί από τις σφοδρές βροχοπτώσεις και τις πλημμύρες στην γερμανία, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό, ενώ στους 118 ανήλθαν οι θάνατοι σε ολόκληρη την ευρώπη. Πλημμύρες από τις καταρρακτώδεις βροχές (φωτο) | 902.gr. Εννέα νεκρούς και περισσότερους από 70 αγνοούμενους από τις πλημμύρες, που πλήττουν τη δυτική γερμανία, ανακοίνωσε η αστυνομία. Ανεβαίνει ο αριθμός των νεκρών από τις πλημμύρες στο βέλγιο.

Γερμανία: Τουλάχιστον 133 οι νεκροί από τις πλημμύρες
Γερμανία: Τουλάχιστον 133 οι νεκροί από τις πλημμύρες from www.powergame.gr
Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες ελλήνων για τις φονικές πλημμύρες στη γερμανία 9:13 μμ, παρασκευή 16 ιουλ 2021 9:13 μμ, παρασκευή 16 ιουλ 2021 Ο απολογισμός από τις καταστροφικές πλημμύρες στην ευρώπη ξεπέρασε σήμερα τους 120 νεκρούς, οι περισσότεροι εκ των οποίων στη γερμανία, όπου εξακολουθούν να αγνοούνται εκατοντάδες άνθρωποι. Τουλάχιστον 103 οι νεκροί και 1.300 αγνοούμενοι από τις πλημμύρες του φονικού φαινομένου της «ψυχρής λίμνης». Ο απολογισμός των σφοδρών βροχοπτώσεων και πλημμυρών στη γερμανία αυξήθηκε περαιτέρω. Για τουλάχιστον έξι νεκρούς κάνει λόγο ο τελευταίος απολογισμός από τις πλημμύρες στη γερμανία ενώ δεκάδες είναι οι αγνοούμενοι. Πλημμύρες από τις καταρρακτώδεις βροχές (φωτο) | 902.gr. Σε ποιες περιοχές θα «χτυπήσει» 40άρια την πέμπτη 15/7 Στους 93 ανέρχεται, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό, ο αριθμός των θυμάτων από τις πλημμύρες στη δυτική γερμανία, ενώ περίπου 1.300 άνθρωποι εξακολουθούν να αγνοούνται.

Οι γερμανοί πολιτικοί σπεύδουν να επισκεφθούν τις πληγείσες περιοχές.

Πόλεις ολόκληρες βυθίζονται στο νερό. Οι πλημμύρες στη γειτονική γερμανία μετά τις σφοδρές βροχοπτώσεις αυτής της εβδομάδας στοίχισαν τη ζωή σε τουλάχιστον 133 ανθρώπους. Καταρρακτώδεις βροχές και καταιγίδες, έπληξαν σήμερα τα ξημερώματα περιοχές στην κεντρική γερμανία, προκαλώντας πλημμύρες και προβλήματα στις μετακινήσεις. Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες ελλήνων για τις φονικές πλημμύρες στη γερμανία 9:13 μμ, παρασκευή 16 ιουλ 2021 9:13 μμ, παρασκευή 16 ιουλ 2021 103 νεκροί και τουλάχιστον 1.300 αγνοούμενοι (vid) Για τουλάχιστον έξι νεκρούς κάνει λόγο ο τελευταίος απολογισμός από τις πλημμύρες στη γερμανία ενώ δεκάδες είναι οι αγνοούμενοι. Τουλάχιστον 103 οι νεκροί και 1.300 αγνοούμενοι από τις πλημμύρες του φονικού φαινομένου της «ψυχρής λίμνης». Τουλάχιστον 42 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τις σφοδρές βροχοπτώσεις και τις πλημμύρες που έπληξαν τη δυτική γερμανία, σύμφωνα με νέο απολογισμό που ανακοινώθηκε σήμερα από την αστυνομία και τις υπηρεσίες. Πέμπτη, 15 ιουλίου 2021 08:47. Τουλάχιστον 45 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τις σφοδρές βροχοπτώσεις και τις πλημμύρες που έπληξαν τη δυτική γερμανία, σύμφωνα με νέο απολογισμό που ανακοινώθηκε από την αστυνομία και τις υπηρεσίες διάσωσης. Σε ποιες περιοχές θα «χτυπήσει» 40άρια την πέμπτη 15/7 Ο απολογισμός των σφοδρών βροχοπτώσεων και πλημμυρών στη γερμανία αυξήθηκε περαιτέρω. Ανεβαίνει ο αριθμός των νεκρών από τις πλημμύρες στο βέλγιο.

Για τουλάχιστον έξι νεκρούς κάνει λόγο ο τελευταίος απολογισμός από τις πλημμύρες στη γερμανία ενώ δεκάδες είναι οι αγνοούμενοι. Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες ελλήνων για τις φονικές πλημμύρες στη γερμανία 9:13 μμ, παρασκευή 16 ιουλ 2021 9:13 μμ, παρασκευή 16 ιουλ 2021 Ο φόβος μας είναι ότι ο αριθμός των νεκρών θα. Στο βέλγιο, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία τουλάχιστον 20. Οι γερμανοί πολιτικοί σπεύδουν να επισκεφθούν τις πληγείσες περιοχές.

Γερμανία: Νεκροί και μεγάλες καταστροφές από τις πλημμύρες ...
Γερμανία: Νεκροί και μεγάλες καταστροφές από τις πλημμύρες ... from www.newsit.gr
Τουλάχιστον 103 είναι οι νεκροί από τις σφοδρές βροχοπτώσεις και τις πλημμύρες στην γερμανία, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό, ενώ στους 118 ανήλθαν οι θάνατοι σε. Λίγο νωρίτερα όταν είχαν ανακοινωθεί επισήμως 33 νεκροί, οι αγνοούμενοι υπολογίζονταν σε 70. Οι πλημμύρες στη γειτονική γερμανία μετά τις σφοδρές βροχοπτώσεις αυτής της εβδομάδας στοίχισαν τη ζωή σε τουλάχιστον 133 ανθρώπους. Καταρρακτώδεις βροχές και καταιγίδες, έπληξαν σήμερα τα ξημερώματα περιοχές στην κεντρική γερμανία, προκαλώντας πλημμύρες και προβλήματα στις μετακινήσεις. Για τουλάχιστον έξι νεκρούς κάνει λόγο ο τελευταίος απολογισμός από τις πλημμύρες στη γερμανία ενώ δεκάδες είναι οι αγνοούμενοι. 103 νεκροί και τουλάχιστον 1.300 αγνοούμενοι (vid) Τουλάχιστον 103 οι νεκροί και 1.300 αγνοούμενοι από τις πλημμύρες του. Οι γερμανοί πολιτικοί σπεύδουν να επισκεφθούν τις πληγείσες περιοχές.

Καταρρακτώδεις βροχές και καταιγίδες, έπληξαν σήμερα τα ξημερώματα περιοχές στην κεντρική γερμανία, προκαλώντας πλημμύρες και προβλήματα στις μετακινήσεις.

Πλημμύρες από τις καταρρακτώδεις βροχές (φωτο) | 902.gr. Στο βέλγιο, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία τουλάχιστον 20. Τουλάχιστον 42 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τις σφοδρές βροχοπτώσεις και τις πλημμύρες που έπληξαν τη δυτική γερμανία, σύμφωνα με νέο απολογισμό που ανακοινώθηκε σήμερα από την αστυνομία και τις υπηρεσίες. Σε ποιες περιοχές θα «χτυπήσει» 40άρια την πέμπτη 15/7 Τουλάχιστον 42 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τις σφοδρές βροχοπτώσεις και τις πλημμύρες που έπληξαν τη δυτική γερμανία, σύμφωνα με νέο απολογισμό που ανακοινώθηκε από την αστυνομία και τις υπηρεσίες διάσωσης. 103 νεκροί και τουλάχιστον 1.300 αγνοούμενοι (vid) Λίγο νωρίτερα όταν είχαν ανακοινωθεί επισήμως 33 νεκροί, οι αγνοούμενοι υπολογίζονταν σε 70. Τουλάχιστον 103 οι νεκροί και 1.300 αγνοούμενοι από τις πλημμύρες του φονικού φαινομένου της «ψυχρής λίμνης». Ο απολογισμός από τις καταστροφικές πλημμύρες στην ευρώπη ξεπέρασε σήμερα τους 120 νεκρούς, οι περισσότεροι εκ των οποίων στη γερμανία, όπου εξακολουθούν να αγνοούνται εκατοντάδες άνθρωποι. Οι πλημμύρες στη γειτονική γερμανία μετά τις σφοδρές βροχοπτώσεις αυτής της εβδομάδας στοίχισαν τη ζωή σε τουλάχιστον 133 ανθρώπους. Στους 81 ανέρχεται, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό, ο αριθμός των θυμάτων από τις πλημμύρες στη δυτική γερμανία, ενώ περίπου 1.300 άνθρωποι εξακολουθούν να αγνοούνται. Στο επίκεντρο της καταστροφής βρίσκεται το σουλντ, στον ποταμό αρ, ο οποίος υπερχείλισε, παρασύροντας τουλάχιστον έξι σπίτια. Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες ελλήνων για τις φονικές πλημμύρες στη γερμανία 9:13 μμ, παρασκευή 16 ιουλ 2021 9:13 μμ, παρασκευή 16 ιουλ 2021